Εξαφανισμένος από χθες Δευτέρα 21 Ιουνίου είναι ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Κάντζα, με την υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Τα ίχνη του επιχειρηματία χάθηκαν χθες από τα Γλυκά Νερά και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast βρέθηκε σημείωμα που αφορά στην κληρονομιά του.

Για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη εκδόθηκε Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού ενώ αναφέρεται πως έφυγε με το όχημά του μάρκας Smart. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έγινε μετά από αίτημα της οικογένειάς του που θεωρεί ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Σταύρος Δογιάκης είναι ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός», η οποία βρίσκεται στην Κάντζα.

Ο επιχειρηματίας είχε συναναστροφές με γνωστά άτομα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, καθώς πολλοί διάσημοι συχνάζουν στην ταβέρνα του.

Από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στη σελίδα του στο facebook, φαίνεται πως πρόκειται για άνθρωπο που αγαπάει τα θαλάσσια σπορ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.