Στη σύλληψη ενός 31χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί με την κατηγορία ότι ο συλληφθείς πήγε σε κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και επιχείρησε να ενεργοποιήσει τηλεφωνικές συνδέσεις χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και πλαστά έγγραφα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 31χρονος ήθελε να πάρει επιδοτήσεις από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και με ψεύτικα στοιχεία έκανε αίτηση για τηλεφωνικές συνδέσεις στο όνομα πολιτών εν αγνοία τους.
Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι ο 31χρονος είχε αποσπάσει από διάφορα καταστήματα εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, έξι συσκευές τηλεφώνων και οκτώ ταμπλέτες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο πλαστές εξουσιοδοτήσεις, 14 φωτοτυπίες αστυνομικών δελτίων ταυτότητας με πλαστογραφημένη σφραγίδα ακριβούς αντιγράφου, επτά πλαστογραφημένοι λογαριασμοί Δ.Ε.Η, 10 πλαστές εξουσιοδοτήσεις τρίτων προσώπων προς το συλληφθέντα, προκειμένου να ενεργοποιήσει στο όνομά τους τηλεφωνικές συνδέσεις και να λάβει τις σχετικές επιδοτήσεις, πλήθος εγγράφων και αποδείξεων από καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.