Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 20χρονου ο οποίος συνελήφθη για την απόπειρα βιασμού 5χρονης σε ιππικό όμιλο στο Κορωπί.

Οι Αρχές προχώρησαν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία του 20χρονου εδώ.

Ανατριχίλα σε ιππικό όμιλο στο Κορωπί

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως ένα παιδί μόλις 5 χρονών βρέθηκε στα χέρια ενός 20χρονου ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να ασελγήσει εις βάρος του. Όλα φαίνεται να συνέβησαν σε ιππικό όμιλο στο Κορωπί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega πρωταγωνιστής του περιστατικού φέρεται να είναι ένας 20χρονος Πακιστανός ο οποίος προσπάθησε να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός 5χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 20χρονος εργαζόταν στον ιππικό όμιλο και αφού ξεμονάχιασε το παιδί προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος του. Το παιδί σε σοκ πήγε στην μητέρα του και της εξιστόρησε το περιστατικό.
Αμέσως η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, στο τμήμα του Κορωπίου. Ο άνθρωπος αυτός συνελήφθη, και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πάλι είχε επιχειρήσει να πλησιάσει το παιδί και δεν τα κατάφερε. Οι αρχές ψάχνουν το παρελθόν του για να δουν αν κι άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματά του» ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.