Οι ανέσεις στην ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού, τη λεγόμενη και ως VIP πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος έχουν εδώ και μήνες τελειώσει.

Τρανταχτή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όπως βεβαιώνουν στο newsbeast.gr σωφρονιστικοί υπάλληλοι, πλέον δεν μένει μόνος του στο κελί αλλά ούτε «συγκατοικοί του» είναι γνωστά ονόματα της σόου μπιζ και του πολιτικού κόσμου που βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του newsbeast.gr, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μένει στο ίδιο κελί με δύο Έλληνες συνταξιούχους και μάλιστα ηλικιωμένους, οι οποίοι κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα.

«Αυτοί οι δύο κρατούμενοι που μένουν στο ίδιο κελί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο δεν έχουν απασχολήσει ποτέ, δεν έχουν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα», αναφέρει σωφρονιστικός υπάλληλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συγκρατούμενοι του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ μπορεί και να αλλάξουν και στη θέση τους να έρθουν ακόμη και αλλοδαποί σε περίπτωση ενδεχόμενης μεταγωγής.

Πάντως, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όπως διαδίδεται τουλάχιστον τις τελευταίες ώρες, δεν μένει στο ίδιο κελί μαζί με Ρώσους και Αλβανούς. «Στην πτέρυγα υπάρχουν όντως και αλλοδαποί αλλά όχι στο κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου».

Μάλιστα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι χαρακτηρίζουν το δημοσίευμα για τους αλλοδαπούς συγκατηγορούμενούς τους ως «ανέκδοτο με Ρώσους, πόντιους και άλλους».