Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας στο Φλάμπουρο Λουτρακίου, με θύματα μια 43χρονη Ουκρανή και έναν άνδρα που εντοπίστηκαν μέσα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ναστούλη από το «korinthosnews.gr» που μίλησε στο Mega αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το έργο της συγκέντρωσης στοιχείων από την Ασφαλεια Κορινθου και από τα κλιμάκια των εγκληματολογικών ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και από σήμερα το πρωί θα ξεκινήσει η αξιοποίηση των ευρημάτων.

Βασικός ύποπτος είναι ένας αλλοδαπός, συνομήλικος της άτυχης γυναίκας με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέση. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση φίλης της 43χρονης Ουκρανής.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην σύντροφο της 43χρονης που θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό. Τοπικά Μέσα όπως το loutraki365.gr και το loutrakiblog.gr αναφέρουν πως ο θάνατος των δύο θυμάτων προήλθε από βίαια χτυπήματα με μπαλτά ή γεωργικό εργαλείο σε όλο τους το σώμα και κυρίως στα κεφάλια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος δύο ατόμων, 43χρονης αλλοδαπής και 42χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (11.10.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων εντοπίσθηκαν σε οικία της 43χρονης, η ίδια και ο 42χρονος, θανάσιμα τραυματισμένοι φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας/ Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.