Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία Γραικού κάθεται ο 47χρονος έμπορος κρεάτων σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ο ανιψιός του θύματος κατέθεσε ότι εργαζόταν μαζί με το θείο του από το 2010. Όπως είπε τον αναζητούσε μετά την εξαφάνιση του και μίλησε για τις επαφές του με τον κατηγορούμενο.

«Δεν ήταν ταραγμένος, μετά την εξαφάνιση. Ο θείος μου, είχε πει, μια εβδομάδα πριν, ότι (ο κατηγορούμενος) του χρωστούσε 20.000 ευρώ. Όμως δεν είχε παραστατικά και δεν μπορούσε να διεκδικήσει τα λεφτά. Πιθανότατα τον έστειλε στη μονάδα του και του έστησε καρτέρι. Τον οδήγησε εκεί και τον σκότωσε επειδή δεν ήθελε να πληρώσει τα λεφτά που χρωστούσε» ανέφερε ο μάρτυρας.

Ακόμη συμπλήρωσε, σύμφωνα με το grtimes.gr, ότι «μέχρι το τέλος ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι του έδωσε 17.000 ευρώ μέσα σ’ έναν φάκελο. Από αυτό το ποσό 10.000 ευρώ έλεγε ότι ήταν προκαταβολή που έδωσε για επόμενες σφαγές».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.