Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 23χρονος ο οποίος μαζί με έναν 39χρονο τον Ιανουάριο του 2020 πήγαν στο σπίτι ενός άνδρα για να κάνουν χρήση ναρκωτικών και αφού έφυγαν επέστρεψαν τον χτύπησαν και τον λήστεψαν.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό της ρεπορτάζ η Δημοκρατική ο 23χρονος το πρωί της 13ης Ιουλίου στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έπειτα από ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Ρόδου για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας που διαπράχτηκαν στη Ρόδο την 23η Ιανουαρίου 2020.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Στην ίδια υπόθεση έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος και ένας 39χρονος ο οποίος, από κοινού με τον 23χρονο, αφαίρεσαν με την χρήση σωματικής βίας από διαμέρισμα 21χρονου, ηλεκτρονικές συσκευές και οινοπνευματώδη ποτά.

Ο 39χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 22ας Ιανουαρίου 2020 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου 2020 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από τον 21χρονο, ότι το πρωί της ίδιας ημέρας έπεσε θύμα ληστείας από τους δύο κατηγορούμενους.

Ειδικότερα κατήγγειλε ότι το πρωί μετέβη μαζί τους στην οικία του πρώτου που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Αναστασίας 8, όπου έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα σπασμένα χάπια και πιθανότατα κοκαΐνη.
Δεν είχε χρήματα και αντήλλαξε το κινητό του με τον πρώτο.

Πλην όμως όταν έφυγε πήρε το κινητό του με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν και να δεχτεί αρχικά απειλές και ακολούθως σωματική βία με μπουνιές, κλωτσιές και χρήση αεροβόλου όπλου με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο Α.Τ. Ρόδου.

Καθώς δεν επιθυμούσε κανένας να υποβάλει εγκλήσεις, αποχώρησαν και στη συνέχεια μετέβησαν όλοι μαζί εκ νέου στην οικία του πρώτου.

Εκεί λογομάχησαν ξανά και ο οι δύο κατηγορούμενοι τον οδήγησαν στην οικία του, στην συμβολή των οδών Καναδά και Βενετοκλέων, όπου και αφαίρεσαν μία τηλεόραση, μία παιχνιδομηχανή, ένα ζευγάρι γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, καθώς και 4-5 οινοπνευματώδη μπουκάλια ποτών συνολικής αξίας περίπου 1. 000 ευρώ.
Ο πρώτος κατηγορούμενος οδήγησε τους αστυνομικούς σε προαύλιο χώρο στην οικία του, όπου ανευρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδέχτηκε εν μέρει τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες.

TAGS