Σε εξηγήσεις καλούνται 15 στελέχη της μητρικής εταιρείας Novartis για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ανοίξει και το σκέλος της υπόθεσης με κεντρικά πρόσωπα τους γιατρούς


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
17:56
11/09/2019
Σε εξηγήσεις καλούνται 15 στελέχη της μητρικής εταιρείας Novartis για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
2
loading

Την ώρα που η έρευνα για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis στον Άρειο Πάγο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις καταθέσεις πολιτικών προσώπων και ανοικτό το ενδεχόμενο η δικογραφία να πάρει το δρόμο για τη Βουλή, η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς έχει βάλει στο στόχαστρο της τα μη πολιτικά πρόσωπα και καλεί με την ιδιότητα του υπόπτου 15 στελέχη της μητρικής εταιρείας προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πολύμηνη εισαγγελική έρευνα εντοπίστηκαν ενδείξεις για διακίνηση μαύρου χρήματος την περίοδο 2008-2012 η οποία φέρεται να έγινε με τη … μέθοδο της δωροδοκίας γιατρών.

Ήδη, εστάλησαν οι πρώτες κλήσεις σε 15 στελέχη  που προέρχονται τόσο από τη μητρική  εταιρεία , που έχει έδρα της Βασιλεία της Ελβετίας, όσο και από στελέχη της ίδιας εταιρείας στην Ελλάδα.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Εισαγγελίας τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση προκειμένου να λάβουν προθεσμίες ώστε να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ανοίξει και το σκέλος της υπόθεσης με κεντρικά πρόσωπα τους γιατρούς που φέρονται να εμπλέκονται σε δωροδοκίες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Scrooge MacDack

    Ειδικά για αυτούς που είναι από Ελβετία θα τους [...]....

  2. avatar Στη φυλακή και γρήγορα

    Όσο οι μιζαδόροι κυκλοφορούν ελεύθεροι, τόσο αποθρασύνονται! Μερικοί είναι πάλι υπουργοί και θα το ξανακάνουν!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει