Σε φέρετρο μετατράπηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος αθίγγανος Δημήτρης Αθανασίου από την Αμαλιάδα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες το πρωί στην άσφαλτο, σφηνωμένος κάτω από μία νταλίκα.

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό του 26χρονου χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση η οποία διήρκησε για περισσότερο από μιάμιση ώρα, μέχρις ότου ανασυρθεί το διαμελισμένο του πτώμα μέσα από τα συντρίμμια.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες στις 08:50 το πρωί, στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας και χρειάστηκε να γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας από την παλιά εθνική οδό, για περισσότερο από δυόμιση ώρες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας, ο 26χρονος που οδηγούσε ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας VW, είχε κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς Πάτρα, ενώ η νταλίκα που οδηγούσε ο 39χρονος Δημήτρης Νιάχος από την Πάτρα, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο. Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, ο 26χρονος έχασε τον έλεγχο του ΙΧΕ αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Πηγή: patrisnews.gr