Ποινική δίωξη για μαστροπεία ασκήθηκε στο ζευγάρι των Βουλγάρων που φέρονται να εξέδιδαν τη 40χρονη ομοεθνή τους στο Αρκαλοχώρι. Ο 32χρονος και η 34χρονη οδηγήθηκαν, χθες, ενώπιον του Εισαγγελέα, ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας αναβλήθηκε για την Πέμπτη, λόγω της απουσίας του αστυνομικού που θα καταθέσει για την υπόθεση.

Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο για την υπόθεση της μαστροπείας μεν, κρατείται διοικητικά από την αστυνομία δε, καθώς διαμένει παράνομα στη χώρα. Εν τω μεταξύ παράπονα εξέφρασαν οι δύο Βούλγαροι για την κράτησή τους, εκφράζοντας την ανησυχία τους για τα δύο μικρά παιδιά τους, τα οποία λόγω της κράτησης των γονιών τους έχουν μείνει μόνα, χωρίς κανένα να τα φροντίσει.

Αναμονή για τις εξετάσεις της 40χρονης

Ωστόσο, όπως αναφέρει το cretalive, χθες, υπεβλήθη σε ιολογικές και άλλες εξετάσεις, στο ΠΑΓΝΗ, η 40χρονη Βουλγάρα που σύμφωνα και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, εκδιδόταν στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου έναντι αμοιβής.

Για περίπου 10 ημέρες παρατείνεται η αγωνία στην περιοχή «δράσης» της, καθώς περίπου τόσο χρειάζεται για την έκδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

Η Βουλγάρα συνελήφθη στο πλαίσιο επιχείρησης των διωκτικών Αρχών. Αστυνομικός που είχε τις σχετικές πληροφορίες για τη δράση του ζευγαριού προσποιήθηκε τον πελάτη και έκλεισε ραντεβού μαζί της αφού συμφώνησε με το σωματέμπορο την «τιμή», που αντιστοιχούσε σε 40 ευρώ.

Ο αστυνομικός της είχε περάσει χειροπέδες μόλις εκείνη άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι με βάση τις πληροφορίες που είχαν στην διάθεση τους, η Βουλγάρα αναγκαζόταν να συνευρίσκεται ερωτικά με αρκετούς άνδρες από την ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου, πολλές φορές κάτω από απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής.