«Μου κατέστρεψε τη ζωή…» φέρεται να είπε ο 35χρονος δράστης τη στιγμή που πατούσε τη σκανδάλη και σκότωνε εν ψυχρώ τη 42χρονη, μητέρα δύο παιδιών, μπροστά στα μάτια των συναδέλφων τους, χτες το πρωί στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ επί των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος στον Πειραιά.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο 35χρονος ταχυδρόμος κατευθύνθηκε στο δεύτερο όροφο, όπου βρίσκεται η διανομή. «Τι κάνεις εδώ;» φέρεται να τον ρώτησε ένας υπάλληλος.

«Μη σε ενδιαφέρει, άντε φύγε από εδώ…» του απάντησε ο 35χρονος και τον έσπρωξε, συνεχίζοντας προς το χώρο διανομής. Έβγαλε το όπλο και εκτέλεσε την άτυχη γυναίκα πυροβολώντας την τρεις φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Οι έντονοι καυγάδες του ζευγαριού, οι επιθετικές διαθέσεις του δράστη και οι απειλές που δέχονταν η άτυχη γυναίκα δεν ήταν άγνωστες στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Όταν όμως η ίδια του ζήτησε να διακόψουν την ερωτική τους σχέση τότε οι απειλές άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνές, όλο και πιο συγκεκριμένες.

Ένα βράδυ πριν τη στυγερή δολοφονία, όπως εικάζει το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, ο ίδιος πυρπόλησε το αυτοκίνητό της που βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι της.