Εξαρθρώθηκε, μετά από έρευνα της αστυνομίας, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας και του Κοπανακίου Μεσσηνίας.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά οκτώ ληστείες, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών Αλβανών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ύστερα από ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Κυπαρισσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 33χρονος, ενώ αναζητούνται τα άλλα δύο μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι η ομάδα αυτή, τους τελευταίους τέσσερις μήνες είχε διαπράξει οκτώ ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, όπου χτυπώντας τους με ξύλινα ρόπαλα και με τη χρήση κατσαβιδιών και την απειλή μαχαιριών είχε πάρει χρήματα και χρυσαφικά.

Επιπλέον, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που είχαν κρύψει μέσα σε πλαστική σακούλα και τα είχαν τοποθετήσει μέσα σε μεγάλα πλαστικά δοχεία λαδιού, τα οποία και αποδόθηκαν στους παθόντες.