Σπείρα Ρουμάνων και Αλβανών η οποία διέπραττε διαρρήξεις σε αυτοκίνητα Smart στα νότια προάστια της Αττικής, εξαρθρώθηκε μετά τη σύλληψη δύο μελών της.

Οι διαρρήκτες, ένας Αλβανός και ένας Ρουμάνος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Παλαιό Φάληρο, όταν διέρρηξαν αυτοκίνητο.

Αρχικά οι αλλοδαποί διαρρήκτες προσπάθησαν να διαφύγουν, επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητο. Ακινητοποιήθηκαν όμως αμέσως από τους αστυνομικούς τους Άμεσης Δράσης και στην κατοχή τους βρέθηκαν εργαλεία διάρρηξης καθώς και διάφορα κλοπιμαία.

Κατά την προανάκριση των συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφάλειας Π. Φαλήρου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, τους τελευταίους μήνες είχαν «ρημάξει» τα Smart στα νότια προάστια της Αττικής, από τα οποία άρπαξαν ηχοσυστήματα καθώς και εξαρτήματα αυτών όπως προφυλακτήρες, τιμόνια, φτερά κ.λπ.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχει εξακριβωθεί ότι κατά το τελευταίο πεντάμηνο οι ανωτέρω δράστες διέρρηξαν 12 αυτοκίνητα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ένα στον Αλίμο και δύο στον Άγιο Δημήτριο.