Μέσα σε περίπου 24 ώρες η ΕΛΑΣ κατάφερε να εξιχνιάσει τη ληστεία στα ΕΛΤΑ στη περιοχή Περιγιάλι της Κορίνθου που είχε γίνει το πρωί της Τρίτης.  Για την υπόθεση, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας και στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο Έλληνες, ηλικίας 21 και 45 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 20, 22, 24 και 25 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, τρεις από τους δράστες, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, μπήκαν σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και τσαντάκι πελάτη, που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με όχημα ιδιοκτησίας του 45χρονου, στο οποίο τους ανέμενε συνεργός τους.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, εντοπίστηκαν ο 21χρονος και ο 45χρονος σήμερα το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας και στην Κόρινθο Κορινθίας, αντίστοιχα και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του 45χρονου, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 22χρονου και του 45χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.