Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε την Παρασκευή ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με δύο συνεργούς είχαν ληστέψει και χτυπήσει οδηγό φορτηγού.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στα Πετράλωνα, ο 30χρονος μαζί με 2 συνεργούς του, πλησίασαν φορτηγό που βρίσκονταν σταθμευμένο, καθώς ο οδηγός παρέδιδε εμπορεύματα σε παρακείμενο κατάστημα.

Οι κακοποιοί, με τη χρήση σωματικής βίας, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άτυχο άντρα. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του φορτηγού 43 κούτες με διάφορα εμπορεύματα (κυρίως ενδύματα), τα φόρτωσαν σε έτερο φορτηγό και αποχώρησαν.

Ο 30χρονος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας την επόμενη μέρα το πρωί, στον Κολωνό, όποτε και συνελήφθη, ενώ αναζητούνται ακόμη οι δύο συνεργοί του.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε εγκαταλελειμμένη οικία και στην οικία του 30χρονου στον Κολωνό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εμπορευμάτων (ενδύματα, υποδήματα, ηλεκτρονικές συσκευές), 2 αποδείξεις μεταφοράς-αποστολής χρηματικών ποσών, χρυσά νομίσματα και κοσμήματα, ένα κινητό και 4.238 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

odigos1 odigos2