Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ελεγκτής εισιτηρίων σε αστικό λεωφορείο.

Σύμφωνα με όσα είπε στο «STAR» και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, όλα ξεκίνησαν, όταν έλεγχε το εισιτήριο μίας επιβάτιδας μέσα στη γραμμή του Α2 στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Τότε, δέχθηκε χωρίς κανέναν λόγο την άγρια επίθεση από τρεις επιβάτες που πήγαιναν για μπάνιο. Ο ένας φέρεται να του άρπαξε το τσαντάκι με το μηχάνημα ελέγχου εισιτηρίων και προσπάθησε να διαφύγει.

«Με χτυπούσαν από παντού, στο κεφάλι, με έριξαν κάτω, με τα πόδια τους, ένας από αυτούς με χτύπησε με τα κλειδιά της μηχανής», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Το χτύπημα στο μάτι δεν ξέρω με τι αντικείμενο έγινε, αφού σχηματίστηκε σχισμή», είπε ο ελεγκτής εισιτηρίων λεωφορείου, τονίζοντας, παράλληλα, πως εάν η επίθεση γινόταν με μαχαίρι, δεν θα ήταν σήμερα ζωντανός.

Ο ένας, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να τον δαγκώσει. «Μου το είπε σήμερα ο ιατροδικαστής ότι μου προκάλεσαν δαγκωματιά στην πλάτη», είπε ο ελεγκτής εισιτηρίων λεωφορείου σχετικά με όσα έγιναν μέσα στο όχημα και σημείωσε: «Πρόκειται για το μεροκάματο του τρόμου. Πας για μία δουλειά και στο τέλος βρίσκεσαι τόσο εκτεθειμένος και δεν ξέρεις, εάν θα γυρίσεις στο σπίτι σου».

Αυτό που αξίζει να διευκρινιστεί είναι ότι οι δράστες της άγριας επίθεσης (δυο Πακιστανοί και ένας Αλβανός) στο λεωφορείο συνελήφθησαν από τις Αρχές.