Αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, συνέλαβαν χθες έναν 37χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, κατηγορούμενο για «Μαστροπεία κατ΄ επάγγελμα».

Ο συλληφθείς είναι ιδιοκτήτης – διαχειριστής γραφείου ερωτικών ραντεβού, το οποίο μέσω ιστοσελίδας, προσέφερε σε κάθε χρήστη του Internet τη δυνατότητα για ερωτική συνεύρεση, με αλλοδαπές , έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο 37χρονος αλλοδαπός κανόνιζε τα ραντεβού, τηλεφωνικά, μέσα από το αυτοκίνητό του, με το οποίο κινείτο συνεχώς, προκειμένου να αποφεύγεται ο εντοπισμός του.

Κατόπιν αυτού αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων επικοινώνησαν τηλεφωνικά με αριθμό, που δημοσιεύονταν στην επίμαχη ιστοσελίδα και κανόνισαν ραντεβού, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με μία από τις αλλοδαπές που διαφημίζονταν σε αυτή.

Ο δράστης εντοπίστηκε στην Ελευσίνα και αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτός που κανόνιζε τα ραντεβού, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ένα πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο..
• Δύο κινητά τηλέφωνα από τα οποία ο ένας τηλεφωνικός αριθμός αντιστοιχούσε στον αριθμό που εμφανιζόταν στην ιστοσελίδα.
• Το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.