Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση που δέχτηκε 55χρονη στη Θεσσαλονίκη από πίτμπουλ. Ο σκύλος κατασπάραξε το μαλτέζ της γυναίκας ενώ τραυμάτισε την ίδια στο χέρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 27/5 στον Εύοσμο. Η 55χρονη είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, όταν το πίτμπουλ βγήκε από τον περιφραγμένο χώρο όπου βρισκόταν και τους επιτέθηκε.

Στην προσπάθειά της να βοηθήσει το άτυχο ζώο, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι καθώς το πίτμπουλ τη δάγκωσε. Η 55χρονη μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ενώ το σκυλάκι της απεβίωσε.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 47χρονο με καταγωγή από τη Βουλγαρία, ο οποίος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του πίτμπουλ, καθώς ο 41χρονος ιδιοκτήτης του ζώου έλειπε στο εξωτερικό.

Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος και των δύο ανδρών ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς κατά συναυτουργία με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο.

Το πίτμπουλ έσκαψε στο χώμα και βγήκε από τη μάντρα

Σε αυτοψία του MEGA στο χώρο φαίνεται ότι το πίτμπουλ έσκαψε κάτω από τη μάντρα και έτσι βρέθηκε έξω.

Κάτοικος της περιοχής που ο σύζυγός της έσπευσε να βοηθήσει την 55χρονη μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Τρίτης 28/5 και είπε: «Έφευγε για δουλειά ο άντρας μου και άκουσε τις φωνές της γυναίκας».

«Είδε την κυρία μέσα στα αίματα. Δεν έχει γίνει ξανά περιστατικό με το πίτμπουλ. Ουσιαστικά διαμέλισε το μαλτέζ» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega μέσα στο σπίτι υπάρχει και δεύτερο πίτμπουλ.