Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, της οποίας η σορός ταυτοποιήθηκε στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, ενώ προηγουμένως είχε εντοπιστεί στον Πόρο.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, ένα εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν έχει προκαλέσει αναστάτωση στους δικούς της ανθρώπους.

Ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης διορίστηκε ως πραγματογνώμονας από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ώστε να μελετήσει τις ιστολογικές εξετάσεις της 53χρονης για τυχόν νέα στοιχεία.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο κ. Ευτυχιάδης εντόπισε αιμορραγική διήθηση στην περιοχή του Τραχήλου της γυναίκας, μέσω μιας διαδικασίας με ειδική χρώση. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να υπήρξε στραγγαλισμός, χωρίς όμως έως τώρα κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται.

Πλέον, πρέπει να διαπιστωθεί αν είναι ακέραιο το υοειδές οστό, το οποίο αν έχει υποστεί κάταγμα, σημαίνει ότι έχει προηγηθεί στραγγαλισμός.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δεν κάνουν λόγο για «τραυματισμένο» υοειδές οστό στην Σταυρούλα.

Από την πλευρά του ο Χάρης Βεραμόν τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Τσαντίρη που έκανε την πρώτη νεκροψία.

Περισσότερο φως στην υπόθεση, καθώς και στα νέα στοιχεία αναμένεται να ρίξει η περαιτέρω έρευνα που γίνεται.