Για τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που νιώθει δικαιωμένη αλλά και για την ίδια την ανήλικη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 1/4 η δικηγόρος της, Αγγελική Ψαράκη. Όπως τόνισε, το κορίτσι στις καταθέσεις της δεν άφηνε το περιθώριο να αμφισβητηθούν τα λεγόμενά της.

«Εκείνο που ενδιαφέρει την 12χρονη είναι ότι η μητέρα της είναι αθώα», είπε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Αγγελική Ψαράκη, μία εκ των τριών συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας τονίζοντας πως η ανήλικη ανυπομονεί να ενωθεί ξανά η οικογένεια.

«Η μητέρα είναι πολύ χαρούμενη και δικαιωμένη. Είναι χαρούμενη που έγινε πιστευτή. Η 12χρονη δεν άφηνε περιθώριο να αμφισβητηθεί η κατάθεσή της», σημείωσε η δικηγόρος.

Η Αγγελική Ψαράκη, επίσης, τόνισε πως τα στοιχεία που είχε το δικαστήριο ήταν συγκεκριμένα, που αποδείχτηκαν από έγγραφα, μάρτυρες και κυρίως καταθέσεις της 12χρονης.

«Από την πρώτη κιόλας κατάθεσή της η 12χρονη μίλησε για τον βιασμό της, για ασελγείς πράξεις, που έγιναν με βία και απειλή. Συναίνεση σε ένα 12χρονο παιδί δεν μπορεί να υπάρχει», συμπλήρωσε κλείνοντας.