Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 22χρονης φοιτήτριας που την Παρασκευή δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού.

Μιλώντας στο TLive, ο πατέρας της φοιτήτριας αναφέρει πως η κόρη του έχει δεχτεί χτύπημα στον πνεύμονα και έχει σπάσει και 2-3 πλευρά.

«Το κορίτσι κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά, ήταν μαθήτρια του 20. Επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο πήγαινε και στη δουλειά. Δούλευε 4ωρα για να βγάλει τα έξοδά της. Πήγαινε το παιδί μου στη δουλειά κι αυτός το μαχαίρωσε από πίσω» ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης.

Όπως είπε, ο 32χρονος Ιρανός ήρθε στην Ελλάδα μια μέρα πριν (ήρθε από Γερμανία μέσω Σερβίας), και αναρωτιέται πως του επιτράπηκε να μπει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που είχε και βεβαρημένο παρελθόν.

Κομμάτια το μπουφάν της 22χρονης

«Την έσφαξε, το μπουφάν της έχει κοπει στα δύο» συγκλονίζει ξάδερφος της 22χρονης. Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Alpha, το μπουφάν που φορούσε η φοιτήτρια την ημέρα που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι είναι κομματιασμένο από άκρη σε άκρη, μαρτυρώντας τη βιαιότητα της επίθεσης.

Το μυστήριο με το διαβατήριο του Ιρακινού 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη είχε έρθει ένα 24ωρο πριν στη χώρα μας, περνώντας από τα σερβικά σύνορα και επιδεικνύοντας γερμανικό διαβατήριο.

Ο άντρας, μάλιστα, μιλά ακατάληπτα. Όταν τον ρώτησαν για την πράξη του, προσπάθησε να δικαιολογηθεί ως εξής: «Είναι κατάσκοπος από τη Γερμανία. Με παρακολουθούσε και ήθελε να μου κάνει κακό». Άγνωστο είναι, συνεπώς, αν όντως έχει έρθει από τη Γερμανία.