Μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το κύκλωμα με τους youtuber που κακοποιούσαν συστηματικά ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση.

Γυναίκα που μίλησε ανώνυμα στο LIVE News και το MEGA, κατήγγειλε συγκεκριμένα πως οι 2 youtuber έχουν «άλλα 20 άτομα από πίσω» αλλά και πως την έχουν απειλήσει ακόμα και «με απαγωγή του παιδιού της».

Η ίδια υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τους καταγγείλει ακόμα και για παιδοφιλία. «Έχει ξεκινήσει πριν 1,5 – 2 χρόνια. Όταν άρχισα να καταγγέλλω και στην Αστυνομία και σε οργανώσεις και σε ό,τι δημόσιο φορέα υπήρχε και τον Λευτέρη και τον «Αρχηγό». Πίσω όμως από αυτούς τους δύο υπάρχουν άλλα 20 άτομα.

Όταν καταγγέλθηκαν όλα αυτά, η Αστυνομία αρκετές φορές με έδιωξε, δεν δέχθηκε τις καταγγελίες. Αρκετές φορές τους κάλεσα, γιατί ήρθαν σπίτι μου, μου έσπασαν το αυτοκίνητο, το μαγαζί μου. Ό,τι κινήσεις κάναμε τις κάναμε μόνοι μας. Έφυγα από Αθήνα.

Διέσυραν εμένα, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου για να σταματήσω. Έχω δώσει τα μηνύματα που ο Λευτέρης με απειλούσε ότι θα απαγάγει το μικρότερο παιδί μου, αν θα πήγαινα στα ασφαλιστικά που είχα κάνει εναντίον του.

Καταγγέλθηκε πρώτα η κακοποίηση των ΑμεΑ, με βίντεο και μαρτυρία ΑμεΑ που τον εκδίδανε σε κάποια περιοχή των Αθηνών. Όταν δημοσιοποιήθηκε στο Instagram άρχισε και ο πόλεμος εναντίον μου. Τον Λευτέρη τον έχω καταγγείλει και για παιδοφιλία σε ένα 13χρονο κορίτσι. Όλη η ομάδα έχει μεταφερθεί στο TikTok και κάνει το ίδιο πράγμα, μόνο που δεν μπορούν να ανοίξουν κάμερες να κακοποιήσουν τα ΑμεΑ, κάνουν το ίδιο πράγμα και παίρνουν δώρα».