Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα. Η 39χρονη φέρεται να έσπασε τη φωνή της και να αποκάλυψε τι έγινε πριν από χρόνια ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη. Συγκεκριμένα, η ίδια παραδέχτηκε πως συνευρέθηκε ερωτικά με το θύμα, νομίζοντας πως είναι ο σύζυγός της.

Έκανε λόγο για μια ερωτική συνεύρεση με το θύμα που έγινε τον Οκτώβριο του 2008, ενώ η ίδια ήταν στενοχωρημένη, μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Για την ημέρα της δολοφονίας, συγκεκριμένα, είπε: «Το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με τον σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον Σάκη, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με έχει εξευτελίσει ο Σάκης.

Τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στον σύζυγό μου και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δύο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα. Ήξερα την ώρα που ο Σάκης έφευγε, γιατί είχαμε συναντηθεί πολλές φορές στον δρόμο, όταν πήγαινα με τον σύζυγό μου στη δουλειά. Το σπίτι τους το ήξερα, γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου. Βρήκα πού είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά. 

Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητο, εγώ άνοιξα την πόρτα και δείχνοντας το μαχαίρι του είπα “Πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί”. Μου απάντησε: “Άντε μωρή κ…, πάρε δρόμο” και κινήθηκε προς εμένα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει.

Από αντίδραση ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω και, στη συνέχεια, αντιδρώντας αυτός και βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, μου πέταξε το μαχαίρι και παλεύοντας έβγαλα το άλλο μαχαίρι που είχα στην τσέπη μου. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και συνέχισα να τον μαχαιρώνω».