Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, η οποία πραγματοποιούσε ληστείες με ιδιαίτερη βιαιότητα σε περίπτερα στην περιοχή του Πειραιά, προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου. Στη συμμορία συμμετείχαν τρία άτομα, εκ των οποίων συνελήφθη ένας 22χρονος με καταγωγή από την Αλβανία ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται οι δύο συνεργοί του.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbeast, οι κακοποιοί με το πιστόλι ανά χείρας δεν διστάζουν να απειλήσουν υπάλληλο περιπτέρου και να τον χτυπήσουν προκειμένου να αρπάξουν τις εισπράξεις και προϊόντα.

Χαρακτηριστικό της βίας που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας, είναι ότι έπειτα από πάλη τραυμάτισαν με χαρτοκόπτη υπάλληλο περιπτέρου για να του αποσπάσουν τα χρήματα.

Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή των μελών της συγκεκριμένης συμμορίας σε τρεις περιπτώσεις ενόπλων ληστειών περιπτέρων στην περιοχή του Πειραιά, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο η εγκληματική ομάδα να έχει διαπράξει και άλλα «χτυπήματα».