Νέες λεπτομέρειες βγήκαν στη δημοσιότητα για την διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου και σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είναι ανήλικος και να έχει καταγωγή από το Περού.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News προσδιόρισε την ηλικία του κοντά στα 17 έτη και ανέφερε πως οι αρχές έχουν εντοπίσει την ταυτότητα του.

Επίσης, στην εκπομπή του Mega μίλησε ο κ.Καλλιάνος και δήλωσε ότι «βιώσαμε όλοι έναν ψυχολογικό βιασμό. Χτυπάει το τηλέφωνο και άκουσα τη γυναίκα μου με ουρλιαχτά και αναφιλητά και το παιδί δίπλα να κλαίει να προσπαθεί να μου μιλήσει. Ούρλιαζε και μου έλεγε “μας κλέψανε Γιάννη”».

«Παίρνει ένα κατσαβίδι ή λοστό προφανώς σκληρό για να μπορέσει να λυγίσει μέχρι και τα αλουμίνια και κάνει την κίνηση, φαντάζομαι σπάει το πρώτο τζάμι, σπάει και το δεύτερο, δημιουργεί αυτή την τρύπα για να μπορέσει να μπει μέσα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ένας πανικός, μία κατάσταση βομβαρδισμένου τοπίου αντίκρισα. Πήρε ό,τι βρήκε και στο ένα κομοδίνο και στο άλλο. Το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι ήρθε πίσω από την κούνια του παιδιού, την έπιασε, την έκανε πέρα δώθε, ένιωσα εκείνη την ώρα ότι μαγάρισε την κούνια του παιδιού μου», είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμη, ανέφερε πως «εκτιμώ ότι οι αστυνομικές αρχές είναι και κοντά στη σύλληψή του».