Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, συνάντησε τα μέλη της αποστολής των Εθνικών μας Ομάδων και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και διακρίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στην Ιαπωνία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού:

«Βρέθηκα, μαζί με τον ΓΓΑ, Γ. Μαυρωτά και τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, Κ. Γιαννόπουλο, κοντά στα μέλη της αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Kάθε επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, σε όλες τις αποστολές των Εθνικών μας Ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία.

Το πλήθος της αποστολής, σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αναδεικνύει ότι υπάρχει ποιότητα, βάθος και φυσικά μέλλον στον Υγρό Στίβο, ο οποίος μας έχει χαρίσει πολλές χαρές, διακρίσεις και μετάλλια, κρατώντας τη σημαία του ελληνικού Αθλητισμού ψηλά και αποτελώντας πρότυπο για τις νέες γενιές.

Η πρώτη νίκη αυτών των παιδιών, των αθλητών και των αθλητριών μας, επιτεύχθηκε με τη συμμετοχή τους σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ευχόμαστε σε όλες τις αποστολές μας να επιστρέψουν με νίκες, μετάλλια και προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν του χρόνου στο Παρίσι».