Είκοσι βουλευτές εκλέγει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με το 7,7% που πήρε στις εκλογές.

Το ΚΚΕ, εκλέγει, τον Θανάση Παφίλη, βουλευτή Επικρατείας. Στην Α’ Αθήνας εκλέγει τη Λιάνα Κανέλλη, στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, εκλέγει τον Δημήτρη Κουτσούμπα και την Αφροδίτη Κτενά. Αν ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ επιλέξει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης, τότε τη δεύτερη έδρα του Βόρειου Τομέα παίρνει η Έρη Ρίτσου.

Στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας εκλέγεται η Βιβή Δάγκα. Στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, εκλέγονται η Σεμίνα Διγενή και ο Χρήστος Κατσώτης. Στην Α’ Πειραιώς εκλέγεται ο Νίκος Αμπατιέλος, στη Β’ Πειραιώς η Διαμάντω Μανωλάκου, στην Ανατολική Αττική ο Γιάννης Γκιόκας.

Στη Δυτική Αττική ο Χρήστος Τσοκάνης και στην Αιτωλοακαρνανία ο Νίκος Παπαναστάσης. Στην Αχαΐα ο Νίκος Καραθανασόπουλος και στην Εύβοια ο Γιώργος Μαρίνος. Στο Ηράκλειο ο Μανώλης Συντυχάκης. Στην Α’ Θεσσαλονίκης την έδρα παίρνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ αν επιλέξει να κρατήσει εκείνη του Βόρειου Τομέα, τότε την έδρα παίρνει ο Γιάννης Δελής.

Στη Β’ Θεσσαλονίκης το ΚΚΕ εκλέγει τον Λεωνίδα Στολτίδη και στη Λάρισα τον Γιώργο Λαμπρούλη. Στη Λέσβο εκλέγεται η Μαρία Κομνηνάκα και στη Μαγνησία ο Κωνσταντίνος – Βασίλειος Μεταξάς.