Το πρώτο βίντεο της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές δημοσίευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Με κεντρικό μήνυμα: «Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά» στο βίντεο γίνεται μια σύντομη ανασκόπηση των έργων της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνόδευσε το βίντεο με τη λεζάντα: «Δεσμευτήκαμε να μειώσουμε τους φόρους και την ανεργία. Να φέρουμε επενδύσεις. Να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό. Να θωρακίσουμε την πατρίδα. Να κάνουμε ένα μεγάλο ψηφιακό άλμα. Για μία Ελλάδα πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη, πιο ισχυρή. Έτσι θα προχωρήσουμε. Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά».

Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά.

Δεσμευτήκαμε να μειώσουμε τους φόρους και την ανεργία. Να φέρουμε επενδύσεις. Να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό. Να θωρακίσουμε την πατρίδα. Να κάνουμε ένα μεγάλο ψηφιακό άλμα. Για μία Ελλάδα πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη, πιο ισχυρή.Έτσι θα προχωρήσουμε. Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά.

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Tuesday, March 28, 2023

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την ημερομηνία των πρόωρων εθνικών εκλογών το πρωί της Τρίτης στο υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο, οι πρόωρες εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου.