Με την προβολή δύο βίντεο θα ανοίξει σύμφωνα με πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη, το 3ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στις 20 Μαΐου, στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο. Το πρώτο όπως μαθαίνουμε, θα επιχειρήσει να συνδέσει με μια νοητή γραμμή το παρελθόν με το παρόν. Θα ξεκινάει την ιστορική διαδρομή του κινήματος, από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και την προοδευτική βενιζελικοί παράδοση μέχρι τη δημιουργία του ΠΑΚ, την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη σημερινή μετεξέλιξή του σε Κίνημα Αλλαγής υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Το δεύτερο βίντεο θα είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη τέως πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και στην πορεία της όλα αυτά τα χρόνια τον πολιτικό βίο της χώρας μας. Στο χώρο όπου θα προβληθούν τα βίντεο, θα βρίσκονται 4.5000 σύνεδροι, εκ των οποίων οι 4.200 θα έχουν εκλεγεί από τις εσωκομματικές διαδικασίες της 8ης Μαΐου, ενώ 100 ακόμη θα εκλεγούν απευθείας από τις οργανώσεις των χώρων εργασίας και των επιστημονικών φορέων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.