Συνάντηση με τους προκατόχους του θα επιδιώξει να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα… κατατόπια, τις εκκρεμότητες και τους κινδύνους του χαρτοφυλακίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες θα επιδιώξει να συναντηθεί από κοντά με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης από την πρώτη ημέρα που η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές, στις 9 Ιουλίου 2019 μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου πέρυσι.

Ακολούθως θα έχει μια εκτεταμένη κουβέντα με τον τέως υπουργό Σπήλιο Λιβανό που ήταν υπουργός από τις 5 Ιανουαρίου πέρυσι μέχρι και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Τα είπαν βέβαια για λίγο κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, αλλά τώρα θα έχουν μια εκτενέστερη συζήτηση.

Στο πλάνο του εντάσσονται και μια σειρά από ραντεβού με αρμόδιους φορείς πριν κληθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου οι οποίοι έχουν βγει με τα τρακτέρ στους δρόμους.