Με δύο αναρτήσεις στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζει το… πράσινο φως για τα F-35, καθώς εγκρίθηκε από τη Γερουσία η αμυντική συμφωνία ΗΠΑ – Ελλάδας.

Είχε προηγηθεί χαιρετισμός μέσω Twitter του υπουργείου Εξωτερικών για τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την «Αμυντική και Διακοινοβουλευτική Εταιρική Σχέση ΗΠΑ-Ελλάδος», το οποίο αναγνωρίζει τη στρατηγική σημασία της χώρας μας ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή, τη δέσμευση των ΗΠΑ για την ασφάλεια και ευημερία της Ελλάδας και την ύψιστη σημασία της στρατηγικής συνεργασίας της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τι αναφέρουν, όμως, οι αναρτήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Υπέροχη μέρα για Ελλάδα και ΗΠΑ! Χάρη στον Γερουσιαστή Μενέντεζ και τους φίλους μας στο Αμερικανικό Κογκρέσο για την υιοθέτηση της Αμερικανοελληνικής Αμυντικής και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης!!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην συνέχεια, αναφέρει: «Ο ρόλος της Ελλάδας στην ανατολική Μεσόγειο είναι ισχυρότερος από ποτέ και η συνεργασία στο πλαίσιο του σχήματος 3+1 Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και ΗΠΑ θα συμβάλλει στην ειρήνη και την σταθερότητα της περιοχής».

Οι αναρτήσεις στα ελληνικά: