Η μελωδία του τραγουδιού «Καλημέρα ήλιε» του Μάνου Λοΐζου κυριαρχεί στο προεκλογικό σποτ του υποψηφίου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Γερουλάνου το οποίο έκανε σήμερα την εμφάνισή του αποκλειστικά στα social media, εόψει της αναμέτρησης της 5ης Δεκεμβρίου.

Το σενάριο είναι το εξής: Ένα συννεφιασμένο πρωινό σε μια στάση λεωφορείου, πολίτες περιμένουν το δρομολόγιο. Άγνωστοι μεταξύ τους, δεν φαίνεται να τους συνδέει τίποτα, είναι η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς, σε μια στιγμή της καθημερινότητας στη σύγχρονη Ελλάδα. Τι μπορεί να τους ενώσει; Μα η γνωστή μελωδία.

Ο Παύλος Γερουλάνος με μήνυμά του στο Facebook αναφέρει: «Η Ιστορία στις δημοκρατίες καθορίζεται από όσες και όσους πηγαίνουν στην κάλπη. Αυτές οι εκλογές είναι η μεγάλη στιγμή για την Παράταξή μας. Με αυτό το spot, στείλτε παντού το μήνυμα:  Στις 5 του Δεκέμβρη, έλα στην κάλπη, γίνε εσύ η Αλλαγή.

Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή τόσο πιο μεγάλη θα είναι η νίκη της δημοκρατίας, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα. Καλημέρα!»

Παύλος Γερουλάνος – Καλημέρα! (ένα σποτ για αυτά που μας ενώνουν)

Ένα συννεφιασμένο πρωινό σε μια στάση λεωφορείου, πολίτες περιμένουν το δρομολόγιο. Άγνωστοι μεταξύ τους, δεν φαίνεται να τους συνδέει τίποτα, είναι η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς, σε μια στιγμή της καθημερινότητας στη σύγχρονη Ελλάδα. Τι μπορεί να τους ενώσει; Με αυτό το spot, στείλτε παντού το μήνυμα: Στις 5 του Δεκέμβρη, έλα στην κάλπη, γίνε εσύ η Αλλαγή. Η Ιστορία στις δημοκρατίες καθορίζεται από όσες και όσους πηγαίνουν στην κάλπη. Αυτές οι εκλογές είναι η μεγάλη στιγμή για την Παράταξή μας. Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή τόσο πιο μεγάλη θα είναι η νίκη της δημοκρατίας, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα. Καλημέρα!#kalimera #kinal #pasok #yeroulanos #i_allagi_eisai_esy #Αναγέννηση

Posted by Παύλος Γερουλάνος on Tuesday, November 30, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.