Με μια συγκινητική αναφορά στη Φώφη Γεννηματά, ξεκίνησε την ομιλία του ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Σκανδαλίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διεξάγεται στη Βουλή για την ακρίβεια, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, καθώς εκπροσώπησε τη θανούσα πρόεδρο, Φώφη Γεννηματά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του, είπε ότι η Φώφη «μας λείπει» και ακολούθως ευχαρίστησε τους άλλους αρχηγούς, τους βουλευτές και τα στελέχη των κομμάτων, για την συμπαράστασή τους. Πρόσθεσε δε, ότι «η απουσία της από τη συζήτηση ρίχνει βαριά σκιά πάνω από το σύνολο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η παρακαταθήκη που μας άφησε για την ενότητα, την προοπτική και επανασύνταξη του χώρου συνυπάρχει με το θετικό υπόδειγμα που αφήνει πίσω της και τη σημαντική της προσφορά στις δύσκολες εποχές που περάσαμε. Μας λείπει και μας λείπει πολύ».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.