Τα Ματογιάννια Μυκόνου επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο νησί σήμερα Πέμπτη (22/7).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από την τομεάρχη τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου και άλλα στελέχη, περπάτησε στα Ματογιάννια και συνομίλησε με κόσμο, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία και τα παράπονά του για το ξαφνικό μίνι lockdown που επιβλήθηκε στο νησί, εν μέσω τουριστικής περιόδου, κάνοντας λόγο για ακυρώσεις και αλλαγές στον προγραμματισμό.

Σταματώντας σε μια καφετέρια για να συνομιλήσει με μια παρέα που έπινε τον καφέ της συνάντησε έναν συμμαθητή του από το Πολυκλαδικό με τον οποίο θυμήθηκαν ένα περιστατικό από την πενταήμερη στη Ρόδο όταν πετούσαν καρέκλες και τσακώνονταν με μαθητές από άλλα σχολεία.

Αναφερόμενος στα μέτρα που επιβλήθηκαν στο νησί ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι «θα έπρεπε να φροντίσουν να υπάρχουν εκτεταμένοι έλεγχοι από πριν» και συμπλήρωσε ότι «Κυρίως κολλάνε άνθρωποι μικρότερης ηλικίας».

Σε ερώτηση που έκανε ένας από τους παρευρισκόμενους για το ποιο ήταν τελικά το σχέδιο για τον τουρισμό, απάντησε ότι «δεν υπήρχε σχέδιο».

Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv