Την επίθεση στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο καταδικάζει με ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης. Κάνοντας λόγο για «ακόμη ένα περιστατικό ωμής ρατσιστικής βίας» ζητάει από τις Αρχές «να προχωρήσουν στην άμεση σύλληψη των ενόχων».

«Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων περιστατικών και να υπενθυμίσει πως η καταδίκη της Χρυσής Αυγής από τη δικαιοσύνη ως εγκληματικής οργάνωσης, δεν σημαίνει πως εξαφανίστηκαν και οι εγκληματικές της απόψεις από την ελληνική κοινωνία», τονίζεται -μεταξύ άλλων- στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Επίσης», προστίθεται, «ζητάμε από την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη να αποδείξουν πως η μέριμνα για την ασφάλεια των πολιτών, που τόσο ευαγγελίζονται, ισχύει για όλες τις περιπτώσεις και όχι κατ’ επιλογή».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.