Στις συνθήκες που επικρατούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και στο συμβάν που είχε προηγηθεί με τις πλημμύρες στις εγκαταστάσεις αναφέρθηκε μέσω δηλώσεών του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μάλιστα, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μετά την αγανάκτηση που είχε εκφράσει μέσω social media.

«Όπως λέμε αυτά που μας ενοχλούν, πρέπει να λέμε και αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Οι επισκευές (στο Εθνικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά) έχουν ήδη ξεκινήσει, ο κλιματισμός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από παλαιότερα και αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, είναι ότι ουδέποτε είχα σκοπό να ρίξω βολές προς οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Επιτρέψτε μου να πω ότι ο κ. Αυγενάκης έχει τη μικρότερη ευθύνη. Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι από το 2002 και ρημάζουν και δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ από τότε», τόνισε με τοποθέτησή του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετήθηκε στις δηλώσεις του Έλληνα Ολυμπιονίκη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Μπορεί να έχουμε τη μικρότερη ευθύνη, όπως λέει ο Λευτέρης Πετρούνιας, αλλά οι προσπάθειες μας, για φροντίδα και αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων της ΓΓΑ, είναι συνεχής και αδιάκοπες.

Για να προπονούνται σε ασφαλείς και κατάλληλες συνθήκες Πρωταθλητές, αθλητές και αθλούμενοι», έγραψε στην ανάρτησή του.