«Μαύρα» ζήτησαν από το ΔΝΤ!

Για την ενοικίαση ακινήτου στην Αθήνα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:32
20/10/2010
«Μαύρα» ζήτησαν από το ΔΝΤ!
1
loading

Μοιάζει απίστευτο, και όμως είναι αληθινό. Ιδιοκτήτης ακινήτου στο κέντρο της Αθήνας (κοντά στον σταθμό του μετρό «Ευαγγελισμός») επιχείρησε να φοροδιαφύγει ακόμη και από το ΔΝΤ!

Οι άνθρωποι του ΔΝΤ, προτού καταλήξουν να μισθώσουν τους δύο τελευταίους ορόφους πολυκατοικίας απέναντι από την Ακρόπολη (αντί 9.100 ευρώ τον μήνα), εξέτασαν και άλλα διαμερίσματα μεγάλης επιφανείας, περί τα 250 τ.μ.. Είδαν ένα διαμέρισμα και την ώρα που διαπραγματεύονταν το μίσθωμα με τον ιδιοκτήτη του, αυτός μη γνωρίζοντας προφανώς με ποιους έχει να κάνει, τους πρότεινε (αν τελικά κατέληγαν σε συμφωνία) να τους δίνει απόδειξη μόνο για το μισό μίσθωμα και το υπόλοιπο να το εισπράττει «κάτω από το τραπέζι».

Το απίστευτο αυτό περιστατικό κοινοποίησε χθες σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Δ. Γεωργακόπουλος , ο οποίος είχε συναντηθεί πρόσφατα με τους ανθρώπους του ΔΝΤ. Τελικά το ΔΝΤ μίσθωσε για τρία χρόνια το σπίτι απέναντι στην Ακρόπολη, για κατοικία των αντιπροσώπων του στην Ελλάδα. Ο εκμισθωτής θα καταβάλλει, όπως αναφέρεται στο μίσθωμα, όλους τους φόρους, ένσημα, τέλη ακινήτου και οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar pv

    Τελικά όμως έχει μείνει αδιευκρίνιστο το σκοτινό σημείο του ... ποιος πληρώνει τον βαρκάρη?? εεεεεεε το ενοίκιο ήθελα να πω!! Εμείς ή εκείνοι??

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει