Το μήνυμά του για την Εργατική Πρωτομαγιά, με αφορμή τις συμβολικές συγκεντρώσεις, έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αυτή την Εργατική Πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας στραμμένο στην επόμενη μέρα, κατά την οποία θα έρχεται στην επικαιρότητα όλο και πιο επιτακτικά το βασικό δίλημμα, το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;

Εμείς απαντάμε Σοσιαλισμός. Χρειάζεται μια νέα κοινωνία δίκαιη, με την εργατική τάξη, τον λαό πραγματικά στην εξουσία. Για να προστατεύει την υγεία του λαού, για να υπάρχει ευημερία στον ελληνικό λαό. Καλή δύναμη! Καλό κουράγιο σε όλους και όλες. Χρόνια πολλά!», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

«Αποτίουμε σήμερα φόρο τιμής στους 200 κομμουνιστές που εκτελέστηκαν από τους φασίστες κατακτητές, εδώ στην Καισαριανή, την Πρωτομαγιά του 1944. Συνεχίζουμε τον αγώνα τους, συνεχίζουμε για τα ιδανικά τους, μέχρι την οριστική ανατροπή του καπιταλισμού, γέννημα θρέμμα του οποίου είναι ο φασισμός. Καλή δύναμη, χρόνια πολλά», σημείωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ.