Με αφορμή το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο παραπέμπει στο Δικαστικό Συμβούλιο τους πέντε πρώην υπουργούς της ΝΔ, οι κ.κ. Τσιρώνης και Δένδιας διαπληκτίστηκαν έντονα στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Ο κ. Τσιρώνης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία και λειτούργησε χωρίς πολιτική εμπάθεια. Παράλληλα τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι ανταλλαγές που έγινα ήταν παράνομες και ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη προς κάθε κατεύθυνση.

Ο κ. Δένδιας κατηγόρησε την κυβέρνηση για «πασοκική» εμπάθεια πέρα κάθε λογικής. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να θέσει υπό ομηρία τη ΝΔ, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Επιτέθηκε στον κ. Τσιρώνη κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για ανεύθυνη και κομματική συμπεριφορά.

Από την πλευρά του ο κ. Θανάσης Πλεύρης δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του κ. Βουλγαράκη, ενώ είναι αδύναμα τα στοιχεία για τον κ. Ρουσόπουλο. Επεσήμανε το γεγονός ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί, ενώ εξαπέλυσε βολές εναντίον του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το για προχειρότητα όσον αφορά την κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.