Την ισχύ του σήματος του Wi-Fi της οικίας του στον Λυκαβηττό ενίσχυσε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικά συνεργεία σε συνεργασία με το γραφείο του Ο.Τ.Ε. που διαθέτει το Μέγαρο Μαξίμου (ανέκαθεν διέθετε τέτοιο γραφείο εκεί ο οργανισμός τηλεπικοινωνιών, δεν είναι κάτι καινούργιο) πέρασαν καλώδια και οπτικές ίνες προκειμένου ο πρόεδρος της κυβέρνησης να έχει στη διάθεσή του αναβαθμισμένη σύνδεση ευρωζωνικότητας.

Η άμεση ανταπόκριση προκειμένου να ικανοποιηθεί το σχετικό αίτημα αναβάθμισης του σήματος για χρήση των υπηρεσιών Διαδικτύου, οφείλεται όπως αντιλαμβάνεται κανείς σε λόγους εθνικής ασφαλείας.

Τώρα πλέον ο πρωθυπουργός θα μπορεί να πραγματοποιεί τηλεδιασκέψεις υψηλής ευκρίνειας με τους ξένους ηγέτες όχι μόνο από το γραφείο του αλλά και από την οικία, λόγω των ειδικών αναγκών που υπάρχουν στη χώρα αλλά και τον πλανήτη γενικότερα, εξαιτίας της φονικής πανδημίας του κορονοϊού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.