Την αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη. Η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA σχολίασε την αφίσα που δείχνει τον Φύσσα και το Λαμπράκη μαζί για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

«Σε αυτό το κλίμα έρχεται ο εορτασμός του Πολυτεχνείου για τα 40 χρόνια, τα πανεπιστήμια είναι κλειστά ή υπό κατάληψη ορισμένες σχολές. Η αντίληψη για τη νεολαία είναι η πιο υποκριτική που έχουν δείξει οι δημοσιολογούντες. Συζητάμε για την ανεργία στην Ευρώπη και η λέξη ανεργία ανάθεμα κι αν ακούστηκε τρεις μέρες στη Βουλή», ανέφερε.

Τόνισε: «Βγαίνει η αφίσα του ΠΑΣΟΚ για τα σαράντα χρόνια με τον Φύσσα και τον Λαμπράκη μαζί; Βγαίνει η Χρυσή Αυγή με τους δολοφονημένους χρυσαυγίτες νεαρούς, με τον τίτλο “Αθάνατοι” και θα πάμε έτσι σε εορτασμό του Πολυτεχνείου;», προσθέτοντας: «Αν μιλάς για τα νιάτα αυτού του τόπου, αν σε νοιάζει να μη μεταναστεύουν, αν το “ψωμί, παιδεία, ελευθερία” δεν μπορεί να γίνει επίδομα, απελπισία, νεομετανάστευση. Σαράντα χρόνια μετά τη Μεταπολίτευση στο χώρο της Παιδείας αυτό που ήταν εξέγερση-και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ήταν εξέγερση- που είχε ουσιαστική επίδραση στην πτώση της χούντας, ή θα νοημοδοτηθεί σαράντα χρόνια μετά ή θα φύγουμε στον πόλεμο της αφίσας. Άμα φύγουμε στον πόλεμο της αφίσας, τζάμπα θα έχει πάει ο Φύσσας».