Όπως σας λέγαμε και χθες, οι κούτες της δικογραφίας για την υπόθεση Siemens περιέχουν πολύ περίεργα έγγραφα. Κυρίως όσα προήλθαν από το αρχείο του Παντελεήμονα Καρακώστα.

«Όλα τα λεφτά» είναι το ιδιόχειρο σημείωμα για τις αρετές της ξανθιάς τραγουδιάρας, πάνω σε χαρτί αλληλογραφίας φορέα εποπτευόμενου από υπουργείο (!) , το οποίο ήταν πιασμένο με συνδετήρα πάνω σε άλλα έγγραφα για «μπίζνες» του Καρακώστα.

Α. Τα στοιχεία

Διαβάζουμε:

«Ε. Β. Η νέα φωνή στο μουσικό γαλαξία»
«Ε.Β. Κέφι – χορός – τραγούδι – ξεφάντωμα – διασκέδαση»
«Ε.Β. Σε λίγο …κοντά σας»

Κι από κάτω: «Διάρκεια 20’’».

Β. Η ανάλυση του newsbeast

Παρατήρηση πρώτη: Γραφολόγοι δεν είμαστε, αλλά με κάθε επιφύλαξη επισημαίνουμε ότι ο γραφικός χαρακτήρας του σημειώματος μοιάζει πολύ με του Π. Καρακώστα όπως έχει διαπιστωθεί σε άλλα ιδιόχειρα έγγραφα του αρχείου του.

Παρατήρηση δεύτερη: Αυτό το «διάρκεια 20’’» μετά από το εγκώμιο της τραγουδίστριας, μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες, αλλά μία είναι η πιο πιστευτή – και ταυτόχρονα, ίσως η πιο αθώα. Ότι, δηλαδή, το εγκώμιο είναι στην πραγματικότητα το κείμενο διαφημιστικού μηνύματος… που ένας θεός ξέρει για ποιο λόγο συνόδευε τα χαρτιά για τις «μπίζνες» του Καρακώστα στη Μεγαλόπολη.

Απορίες: Μήπως ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση Siemens, μηχανικός στο επάγγελμα, ήταν ταυτόχρονα και ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων της τραγουδίστριας; Η μήπως ένας απλός αλλά ένθερμος θαυμαστής; Και γιατί το σημείωμα ήταν συρραμμένο σε αλληλογραφία με Γερμανό συνεργάτη του;