Στην Σμύρνη η 21η Διεθνής Συνάντηση Κομμουνιστικών Κομμάτων

Θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου και θα συμμετάσχει και το ΚΚΕ ως συνδιοργανωτής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3:26
15/10/2019
Στην Σμύρνη η 21η Διεθνής Συνάντηση Κομμουνιστικών Κομμάτων
11
loading

Η φετινή 21η Διεθνής Συνάντηση, που θα διεξαχθεί στις 18 με 20 Οκτωβρίου 2019, συνδιοργανώνεται, για πρώτη φορά στα χρονικά, από δύο ΚΚ και συγκεκριμένα από κοινού από το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, με θέμα: «100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Η πάλη για την ειρήνη και το σοσιαλισμό συνεχίζεται!».

Οι εργασίες της 21ης Διεθνούς Συνάντησης θα ανοίξουν με τις εισηγήσεις του Κεμάλ Οκουγιάν, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας και του Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, για το σκοπό αυτό αναχωρεί για τη Σμύρνη της Τουρκίας, χθες Δευτέρα πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή και μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, 'Αρη Ευαγγελίδη, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, μαζί και με μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, θα συμβάλλει στις δραστηριότητες προετοιμασίας της Διεθνούς Συνάντησης, από κοινού με τα μέλη του ΚΚ Τουρκίας. Επιπλέον, θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας των Διεθνών Συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στις παραμονές της 21ης Διεθνούς Συνάντησης των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων.

Στην 21η Διεθνή Συνάντηση, που διεξάγεται σε σύνθετες και δύσκολες συνθήκες, έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 70 ΚΚ από 60 χώρες του κόσμου. Εξαιτίας αυτών των εξελίξεων στην περιοχή το ΚΚ Τουρκίας ανακοίνωσε την ακύρωση της μεγάλης ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης, που θα διεξάγονταν στο ανοιχτό θέατρο «Ασίκ Βεϊσέλ» της Σμύρνης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

11
σχόλια
 1. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Οι εργασίες της 21ης Διεθνούς Συνάντησης θα ανοίξουν με τις εισηγήσεις του Κεμάλ Οκουγιάν, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας και του Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

  Για το σκοπό αυτό αναχωρεί για τη Σμύρνη της Τουρκίας, σήμερα Δευτέρα 14/10/19, πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή και μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, Άρη Ευαγγελίδη, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

  Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, μαζί και με άλλους συντρόφους, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, θα συμβάλει στις δραστηριότητες προετοιμασίας της Διεθνούς Συνάντησης, από κοινού με τους συντρόφους του ΚΚ Τουρκίας. Επιπλέον, θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας των Διεθνών Συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στις παραμονές της 21ης Διεθνούς Συνάντησης των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων.
  ....

  1. avatar αναμασας τα ιδια

   εβαλες κασετα παλι???

 2. avatar Τίποτα δεν

  είναι τυχαίο.....

 3. avatar SER 30

  Εξαιτίας αυτών των εξελίξεων στην περιοχή το ΚΚ Τουρκίας ανακοίνωσε την ακύρωση της μεγάλης ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης, που θα διεξάγονταν στο ανοιχτό θέατρο ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ '' ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ '' ? ΠΟΣΟΙ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΛΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝΕ . ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΝΕΥΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ? ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΩΝ 7 0 Κ Κ ΑΠΟ 6 0 ΧΩΡΕΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ Κ Κ . ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ .

 4. avatar Εξπρές του Μεσονυκτίου

  Αν αποφασίσουν να δείξουν στους Τούρκους αστυνομικούς οι σύντροφοι του ΠΆΜΕ τις γνώσεις τους στο καράτε που εφαρμόζουν στους φασίστες Έλληνες.

 5. avatar Τόνο Μάσας.

  Η συνάντηση θα αποδείξει ότι τα ταξίδια στον χρόνο είναι εφικτά. Αυτοί οι άνθρωποι ζούνε 100 χρόνια πίσω.

 6. avatar χαχαχαχαχαχαχαχα

  σύναξη αριστεροφασιστών

 7. avatar Στο στόμα του Λύκου

  Ο Αλλαχ μαζί σας συντρόφια.

  1. avatar Απάντηση σε: Στο στόμα του Λύκου

   Ανακοίνωση του ΚΚ Τουρκίας

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

   Η Συρία υποφέρει εδώ και οκτώ χρόνια.

   Περίπου πριν οκτώ χρόνια, ξεκίνησαν αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Συρία. Αυτές εξελίχθηκαν σύντομα σε ένοπλη εξέγερση και συγκρούσεις σε κάποιες πόλεις. Τότε ξεκίνησε, με την ανάμιξη ξένων δυνάμεων, ο εμφύλιος πόλεμος και η κατοχή από ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

   Τότε, ενεργοποιήθηκαν τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή. Η κυβέρνηση του ΑΚΡ (Ερντογάν) ήταν παραπάνω από πρόθυμη να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά. Οι ΗΠΑ και το ΑΚΡ ξεκίνησαν να εξοπλίζουν και να εκπαιδεύουν διάφορες ομάδες εναντίον της συριακής κυβέρνησης Άσαντ. Το ΝΑΤΟ, η ΜΙΤ (τουρκικές μυστικές υπηρεσίες) και η CIA, όλες συρρέουν στη Συρία. Τζιχαδιστικές ομάδες εφοδιάστηκαν με τα πιο σύγχρονα όπλα. Ιδρύθηκαν στρατοί από αυτές τις ομάδες.
   ....
   https://gkagkarin.blogspot.com/2019/10/blog-post_62.html

   1. avatar Μήπως ξέρεις τι είναι το SSNP το BAATH

    Και πως εχει δημιουργηθεί ο παναραβισμος , οπως ποιοι πολεμούν στο πλευρό του Ασσαντ , Σύντροφε για ενημέρωσε με να έχω και εγώ μια ιδεα

   2. avatar ξυλινη γλωωσα ξυλινα παπουτσια

    ολα θεωρητικα λογια λογια λογια.....καραπετες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει