Στέλιος Πέτσας: Προσπάθειες να δοθεί όλο το επίδομα θέρμανσης μέσα στο 2019

«Στους ασθενέστερους», όπως είπε, θα διανεμηθεί πλεόνασμα ύψους περίπου 300 εκατ. ευρώ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:59
11/10/2019
Στέλιος Πέτσας: Προσπάθειες να δοθεί όλο το επίδομα θέρμανσης μέσα στο 2019
1
loading

Για το επίδομα θέρμανσης, τη διανομή πλεονάσματος στους πολίτες αλλά και την ψήφο των αποδήμων μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» στο Open.

Η μοναδική «κόκκινη γραμμή» που θέτει η κυβέρνηση στο θέμα του εκλογικού νόμου είναι η ψήφος και των αποδήμων να είναι ισότιμη, δεν θέλουμε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ξεκαθάρισε ο κ. Πέτσας για την ψήφο των αποδήμων, σημειώνοντας: «Προσερχόμαστε στη συζήτηση με καλή διάθεση ώστε να βρεθεί κοινή συνισταμένη, μία σύμπνοια θα ήταν ευχής έργο ώστε να δουν οι πολίτες πως κάτι αλλάζει».

Για το πρόσωπο που θα προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι είναι νωρίς ακόμη, αλλά η κυβέρνηση θα ήθελε ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής. Αυτό είναι το βασικό ζήτημα, είπε, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί, έχουμε χρόνο.

Άμεση προτεραιότητα είναι να προχωρήσει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο τόνισε, αναφερόμενος στις κινήσεις της κυβέρνησης το αμέσως επόμενο διάστημα. Αυτοί που δεν μπορούν να φέρουν επενδύσεις στη χώρα κατηγορούν όποιον μπορεί να κάνει κάτι για να έρθουν, απάντησε στους επικριτές του νομοσχεδίου, σημειώνοντας πως με αυτό διευκολύνεται η επιχειρηματικότητα.

Αναφορικά με το επίδομα θέρμανσης σημείωσε πως γίνονται προσπάθειες για να δοθεί το σύνολό του μέσα στο 2019 κι όχι ένα ποσό για προκαταβολή.

Για το πλεόνασμα που φαίνεται να υπάρχει ύψους «ίσως», όπως είπε, 300 εκατ. ευρώ, ανέφερε ότι θα κατανεμηθεί στους ασθενέστερους, με μορφή που απέφυγε να ονοματίσει.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Γιωργακης Ηττα

    Να περναμε και εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι κανα ευρω δωρο χριστουγεννων που εχουμε να το δουμε 9 χρονια....Απο ηττα σε ηττα το παμε....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει