Με δήλωσή του ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, σχολίασε τις διαρροές από το κυβερνητικό στρατόπεδο σχετικά με τη στάση των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ στη χθεσινή ψηφοφορία για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Νοvartis και την παραπομπή σ΄αυτήν του κ. Παπαγγελόπουλου.

«Σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου, είναι καταγέλαστη. Ο ίδιος άλλωστε αναφέρθηκε εκτενώς χτες σε εξυπηρετήσεις που έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν που φθάνουν μέχρι την υπόθεση της Mayo», ανέφερε ο κ. Καμίνης. Προσέθεσε ακόμη ότι «εκτός από τον “Ρασπούτιν”, έχουμε και επίδοξους γαλάζιους “Μυνχάουζεν” στην υπόθεση Novartis».

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «δυστυχώς με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, η χθεσινή, κορυφαία διαδικασία στη Βουλή εξελίχθηκε σε κωμωδία. Ο μισός θίασος κρύφτηκε στην κουίντα ο άλλος μισός, με προεξάρχοντα τον κ. Παπαγγελόπουλο, θεώρησε σκόπιμο να διανθίσει τη διαδικασία με σχόλια για τα φυσικά προσόντα του “Ρασπούτιν”. Αυτή είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο που έχει βλάψει τον ελληνικό λαό και έχει σπιλώσει με αναίσχυντο τρόπο μέλη της παράταξής μας».