Παυλόπουλος για Σιράκ: Εμβληματική προσωπικότητα της γαλλικής, της ευρωπαϊκής και της διεθνούς πολιτικής σκηνής

«Θα θυμόμαστε πάντα ότι τόνωσε ακόμη περισσότερο την παραδοσιακή Ελληνογαλλική Φιλία»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:16
26/09/2019
Παυλόπουλος για Σιράκ: Εμβληματική προσωπικότητα της γαλλικής, της ευρωπαϊκής και της διεθνούς πολιτικής σκηνής
3
loading

Εμβληματική προσωπικότητα χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τον Γάλλο πρώην πρόεδρο Ζακ Σιράκ, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

«O Jacques Chirac υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα της Γαλλικής, της Ευρωπαϊκής αλλά και της Διεθνούς πολιτικής σκηνής» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή του.

«Υπηρέτησε την Χώρα του με συνέπεια, ενισχύοντας το κύρος της Γαλλίας σ’ Ευρωπαϊκό αλλά και σε Διεθνές επίπεδο. Στήριξε ενεργώς την επίτευξη του μεγάλου στόχου της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και, συνακόλουθα, της ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος. Εμείς, οι Έλληνες, θα θυμόμαστε πάντα ότι ο Jacques Chirac συνέχισε και τόνωσε ακόμη περισσότερο την παραδοσιακή Ελληνογαλλική Φιλία, με απτά σημαντικά αποτελέσματα, τόσον ως Πρωθυπουργός όσο και, κυρίως, ως Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar πουλακη………………..

  Μιλανε ολοι μιλαει και ο [...] της ελλαδος κι νυν προεδρος
  της δηθεν ελληνικης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
  ΑΙΣΧΟΣ [...]

 2. avatar Σιγα

  Γιατι τι μας εκανε και ηταν φιλος μας ζωαρα εκαναν ολοι αυτοι ταξιδια πολυτελη αυτοκίνητα χλιδατα ξενοδοχεια χαβιαρι γιαυτο εφτασε 83 ετων αλοιμονο σε μας ασε μας τωρα

 3. avatar Αρχηγός κράτους αυτό το πραμα.

  Όλοι φίλοι σας είναι και όλοι σας τον σπρώχνουν. Κανένας δεν θέλει φίλο ένα απλυτο κομμουνιστή αυτοί είναι 50% στην Ελλάδα με το άλλο 50 % να ασχολείται στα καφενεία . Φίλος είναι και ο τραμπ και ούτε που θα δει τον αριστερό με τη γραβάτα κουλη,φίλος και ο Πούτιν γιαυτο είναι σε επαφή με τον τουρκομμογολο καθημερινώς φίλοι και οι σκοπιανοι,αλβανοι και άλλοι. Όλοι ζητάνε την φιλία της ελλαδος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει