Περίπου μία ώρα είχε διάρκεια η πρώτη συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και του δήμου Αθηναίων αναφορικά με το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Ο επικεφαλής των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς και ο νέος δήμαρχος της πόλης, που θα αναλάβει τα καθήκοντά του μετά το καλοκαίρι, Κώστας Μπακογιάννης, δεν πραγματοποίησαν δηλώσεις και απλώς ενημέρωσαν ότι θα υπάρξει ανακοίνωση.

Αυτή εκδόθηκε λίγο αργότερα και αναφέρει: «Με την παρουσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρη Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό.

Τα μέλη της ομάδας είναι τα εξής: Από την πλευρά του νεοεκλεγέντος Δημάρχου οι: Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, οικονομολόγος Χρόνης Ακριτίδης, τοπογράφος μηχανικός-συγκοινωνιολόγος Βιβή Μπάτσου, αρχιτέκτων πολεοδόμος Αθανάσιος Τσιούρας, δικηγόρος

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού Α.Ο. οι: Στέφανος Αυγουλέας, Αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού Α.Ο. Στέλιος Αγιοστρατίτης, αρχιτέκτων Πέτρος Συναδινός, αρχιτέκτων Ανδρέας Αγιοστρατίτης, αρχιτέκτων Τζίνα Γιαννακούρου, καθηγήτρια Νομικής».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφορικά με τη συνάντηση, αυτή πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και έγινε ακόμη μια φορά γνωστή η πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για να προχωρήσει το πρότζεκτ.

«Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και περιμένουμε πλέον με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι θα συμβεί με το γήπεδο μπάσκετ, γιατί υπάρχει πρόθεση να μην εμπλακεί με τη διπλή ανάπλαση στη νέα Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.