Μία νέα πολιτική κόντρα μέσω social media ξέσπασε τις τελευταίες μέρες μεταξύ του δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Πολάκη για την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ, ο Κ. Μπογδάνος επέλεξε να απαντήσει στον αναπληρωτή υπουργό μέσω ενός βίντεο στο Twitter, στη λεζάντα του οποίου έγραψε: «Απάντηση στον Παύλο Πολάκη, που, καθυβρίζοντας την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ, με ενέταξε στη χωρία των πολιτικών και αισθητικών του αντιπάλων».

Μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη ανέφερε: «Την εποχή που εσείς με διπλά βιβλία στα Σφακιά, με αριστερίστικα τερτίπια, με πολιτικάντικες μεθοδεύσεις, κάνατε καριέρα και γίνατε υπουργός, εγώ όντως διάβαζα την “πολιτική ιδεολογία του Βυζαντίου” της Ελένης Γλυκατζή Αρβελέρ».

Ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στο εν λόγω βίντεο έγραψε στο Facebook: «Έβγαλε βιντεο ο Μπογδανος τον εαυτο του για να μου “απαντήσει” λεει…
-Μάθε “αριστε απ τα Lidl” πρώτα, πως αλλο (τα) χωρία και αλλο (η) χορεία .!!(φωτό 1)
Ξανα γυμνάσιο και ελα πάλι

-Για τις ψευτιές που είπες για τα δικαστήρια φωτό 2 και 3 χωρις σχόλια .
Μονο με ψέμμα ζείτε και αναπνέετε !!

-Στη φωτό 4 ενα αγλαισμα της πένας σου και της αισθητικής σου προς το δήμαρχο Ζακυνθου (νομίζω ΝΔ ειναι ) δείγμα του ήθους που κουβαλάς!

Αμε δα να θεσεις και να ονειρευτείς τα τανκς να μπαίνουν στην ΕΡΤ(τοχεις άλλωστε)».