Να αποχωρήσουν από την προανακριτική επιτροπή οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πρότεινε ο Βασίλης Καπερνάρος, καθώς όπως ανέφερε στην επιτροπή υπάρχουν ονόματα συγγενών τους στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων θεωρεί ότι για την ομαλή λειτουργία της επιτροπής αλλά και για να μην υπάρξει οποιαδήποτε σκιά, μια τέτοια κίνηση από τον αντιπρόεδρο αλλά και το μέλος της επιτροπής θα διευκόλυνε την έρευνα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζει -μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter- την πρόταση ως «αθλιότητα» και υποστηρίζει πως η σύζυγός του δεν έχει λογαριασμό στην Ελβετία. «Αν της βρουν έστω και 1€ το χαρίζω», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Προς άρση παρεξηγήσεων ο κ. Καπερνάρος, κατά δήλωσή του, εμένα δεν με κατηγορεί για τίποτε αλλά έθεσε θέμα εντυπώσεων και μόνον!».

Από την πλευρά του, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προχώρησε σε δήλωση στην οποία τονίζει πως ο κ. Καπερνάρος προσπαθεί να τον στοχοποιήσει προσωπικά και να προκαλέσει εντύπωση και αποπροσανατολισμό στην υπόθεση.