Αυτή η συγκέντρωση μου θυμίζει κάτι από άλλες εποχές. Η Λάρισα σήμερα στέλνει το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Μήνυμα ενότητας, μήνυμα νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην πλατεία Ταχυδρομείου στην Λάρισα.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία ώστε την 26η Μαΐου να στείλουμε όλες και όλοι μαζί από κάθε γωνιά της Ελλάδος ένα μήνυμα. Ως εδώ με τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά. Θα γραφτεί το βράδυ της 26ης Μαΐου η πρώτη σελίδα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει τόσο ανάγκη ο τόπος. Μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Να ξαναχτίσουμε μια πατρίδα ενωμένη, αξιοπρεπή που θα φροντίζει όλους και πρωτίστως τους πιο αδύναμους.

Δεν χωράει καμία χαλαρή ψήφος. Όλες και όλοι να πάμε και να στείλουμε το μήνυμα ως εδώ. Τώρα είναι η ώρα της πολιτικής αλλαγής.

Όσο αυτός θα διχάζει εγώ θα ενώνω γιατί αυτό είναι το αίτημα σήμερα της ελληνικής κοινωνίας. Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε χρήματα, να σαγηνεύσουμε τους συμπολίτες μας με επιδόματα, δεν χρησιμοποιούμε ψεύτικες μονταζιέρες. Έχουμε όμως τη δύναμη της φωνής μας και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Έχουμε μαζί μας τη σιωπηρή πλειοψηφία της Ελλάδος που ψάχνει την πολιτική αλλαγή.

Είμαστε η πλατιά λαϊκή παράταξη. Όχι απλά των πολλών αλλά όλων των Ελλήνων. Η παράταξη που βρίσκεται εδώ πρωτίστως για τους πιο αδύναμους, είπε ο ο Κ.Μητσοτάκης.

Είμαστε η παράταξη που την επόμενη ημέρα θα μειώσουμε τους φόρους για όλους τους Έλληνες. Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ 30%, τον φόρο στις επιχειρήσεις από το 29 στο 20%, δύο συντελεστές ΦΠΑ στο 22 και στο 11% και θα πετύχουμε να μην μειωθεί το αφορολόγητο.

Για μένα η ασφάλεια αποτελεί πρώτη προτεραιότητα γιατί είναι προϋπόθεση ελευθερίας. Και γιατί αφορά πρωτίστως τους πιο αδύναμους που ζουν σε συνοικίες οι οποίες έχουν καταληφθεί από το οργανωμένο έγκλημα ή από διάφορους μπαχαλάκηδες. Τριάντα τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκβιάζουν την επόμενη κυβέρνηση.